skip to Main Content

splošno: tehnika hladnega popravila

Kaj obsegajo naše storitve?

Popravilo udrtin od toče

Popravilo drugih udrtin na vozilu

Popravilo tanka motorja

Pri tehniki hladnega popravila so stroški popravila bistveno manjši, popravilo pa poteka precej hitreje. V večini primerov stranka dobi avto nazaj še isti dan. Je okolju prijazna metoda popravila.

Trdimo, da če je avto popravil profesionalec, ki kakovostno opravlja svoje delo nemogoče opaziti, da je bil avto poškodovan in popravljen, zato obdrži tudi svojo prodajno vrednost.

Posebnost pri popravilu s to tehniko pa je, da imate za uspešno sanacijo le eno priložnost – če bo avto popravljal nekdo, ki dela ne opravlja kakovostno, bo za dosego popolnega rezultata potrebno še klasično popravilo, kar lahko pomeni dvojne stroške.

Imam poškodbo na vozilu, kaj sedaj?

1. Zapisnik: Na svoji zavarovalnici pridobite zapisnik o škodi. Potrebujete: polico zavarovanja, osebni dokument, prometno in vozniško dovoljenje. V nekaterih primerih lahko prijavo škode opravite kar pri nas.
2. Naročilo na cenitev: V zavihku “KONTAKT” si rezervirajte svoj termin za cenitev škode. Vsako vozilo moramo pregledati v naši delavnici, preden vas lahko uvrstimo v vrsto za popravilo.
3. Popravilo: Na dogovorjen termin prinesite vso dokumentacijo.
4. Zadovoljstvo: Vaše vozilo so popravljali izkušeni strokovnjaki za hladno popravilo pločevine, zato je vaše zadovoljstvo zagotovljeno.

popravilo udrtin od toče

Hladno popravilo vozil se je najbolj uveljavilo predvsem na področju popravila vozil, ki jih je poškodovala toča. Udrtine, nastale po toči so pretežno okrogle oblike, razdelimo jih pa v 3 kategorije, glede na velikost poškodbe.

Toča lahko povzroči veliko škode na veliko vozilih v kratkem času, zato se zavedamo, da je izrednega pomena možnost hitrega reševanja škodnih primerov- tako s postavitvijo lastnih dodatnih šotorov ali najemom začasnih delavnic v kraju škode, kot z razširitvijo preverjene ekipe tehnikov ter demonterjev. Vsi naši tehniki z nami sodelujejo že vrsto let, na terenu pa se redno izvaja tudi kontrola kvalitete popravil.

V primeru, ko je udrtina zelo globoka ali ostra, in vpliva na stanje laka ter ko je le-ta poškodovan, se lahko tehniko hladnega popravila uporabi kot pomoč oz. pripravo na klasično ličarsko popravilo. V tem primeru se pločevino zravna do te mere, da nanos kita ni potreben. S tem se dvigne kvaliteta končnega opravljenega popravila in zmanjša končni strošek.

vaše vozilo ni zavarovano?

Brez skrbi, kontaktirajte nas, da si zagotovite brezplačen ogled in cenitev. Strošek 60€ za cenitev se namreč všteje v znesek končnega popravila. Hladno ravnanje pločevine je bistveno cenejše in hitrejše od klasičnega popravila. Povprašajte nas še o možnostih nadomestnega vozila.

popravilo drugih udrtin na vozilu

Tehnika hladnega popravila se lahko uporablja tudi za popravilo udrtin, ki nastanejo zaradi raznih dejavnikov kot so sneg, manjši trk vozil, udarci od drugih vrat na parkirišču in podobno. Z udeležbo na sejmih in izobraževanjih smo vedno na tekočem z novostmi v industriji in tako lahko omogočimo kvalitetna popravila večjih poškodb, ki na prvi pogled delujejo primerna le za klasično metodo popravila.

Specializiramo se za popravilo zahtevnejših udrtin, saj obožujemo izzive.

V primeru, ko je udrtina zelo globoka ali ostra, in vpliva na stanje laka ter ko je le-ta poškodovan, se lahko tehniko hladnega popravila uporabi kot pomoč oz. pripravo na klasično ličarsko popravilo. V tem primeru se pločevino zravna do te mere, da nanos kita ni potreben. S tem se dvigne kvaliteta končnega opravljenega popravila in zmanjša končni strošek.

uporabni nasveti

– Pred odhodom na zavarovalnico počakajte nekaj dni, da mine glavni naval gneče
– Preverite, če ima vaša zavarovalnica dostopen obrazec za prijavo škode na spletu. Izpolnite ga že doma in si tako prihranite čas na zavarovalnici
– Priporočljivo je, da je vozilo ob ogledu oz. cenitvi čisto, saj tako lahko cenilci bolje vidijo vse poškodbe, ki so na vašem vozilu nastale
– Na zavarovalnici se pozanimajte, če vam pripada nadomestno vozilo

popravilo tanka motorja

Popravilo tanka motorja

S tehniko hladnega ravnanja pločevine lahko uspešno popravimo udrtine na tanku motorja.

Back To Top